01 November 2013

Result last diploma

salam semua .

huh . pejam celik pejam celik . dah keluar pon result kita . macam tak sangka je . rasa macam baru semalam jawab last paper . HAHA . oke tipu . tapi seriuslah . result memang keluar tersangatlah cepat sebelum pukul 12 pulak tue . bagusnya sistem uitm sekarang . kalau dulu pukul dua tiga pagi baru merasa nak sedih ke gembira ke tengok result . tapi sekarang . tak sempat nak feel lagi dah "tubik" result . jadi tak tahu nak rasa apa . gembira ke sedih ke sebab feel tak sampai lagi . macam tak percaya je . nie pon dapat tahu sebab si rosma yang merangkap my classmate . groupmate and roomate yang semangat dan rakus call aku suruh check email . kalau idok tak tahu jugak result dah keluar .

alhamdulillah YA ALLAH . terima kasih untuk kejayaan yang KAU berikan kepadaku dan juga sahabat-sahabatku . maka dengan ini aku telah berjaya menamatkan diploma pengurusan maklumat dengan jayanya . ALHAMDULILLAH .

click gambar untuk tumbesaran - just for sharing . 

result untuk yang last nie even menurun tapi masih boleh menaikkan cgpa . alhamdullillah . harap dapat further degree pulak lepas nie . insyaAllah . hope everthing going smoothly . tak lupa TAHNIAH kawan-kawan seperjuangan atas usaha anda selama ini . fighting !

# yunie buad shima semangat hupdate entry nie . hoho . 


3 comments:

Nur Ayuni Abd Majid said...

kahkahkah,kelakarlah shima nieh..

zubect said...

taniah dear. tggi tuwh! buat yg terbaik utk dgree nanti :D

Nur Ayuni Abd Majid said...

tahniahh cima.see u di ipt.inshaAllah ade rezeki konvo sesame eaaa..UITM dihatiku.