28 October 2013

Kerja

salam semua

rasa macam dah lama gila cuti . bosan . dah tak betah nak duduk dalam rumah je . sampai ayah dah panggil puteri lilin . langsung tak keluar rumah . tak sabar nak kerja . tapi tuelah tak tahu nak kerja apa . semalam ada call cik din . tauke kedai makan . dulu pernahlah kerja dengan dia time tunggu result SPM . tapi sekarang nie kedai dia dah full . so die suruh tunggu dulu . nanti die inform balik . sebab die dah cakap . kalau aku nak masuk . die oke je . so sekarang nie aku nak tuntutlah janji-janji manis die tue . 

aku bukan tak nak cari keje lain . tapi aku nak amek lesen . so kalau keje kedai makan nie . anytime aku bole cuti . lagipun aku dengan cik din nie ngam je . die tue gila-gila . kuad melatah pulak tue . tapi tue lah gaji ciput je . macam tak berbaloi pun ye jugak . tapi dari duduk rumah tak dapat pape better keje kan . so its oke la . 

tue jela kowd untuk hari ini . tataw nak hupdate ape dah . 

2 comments:

zubect said...

bagus la. zuby lbih suke gyg kaki, hu6

Shima Kasim said...

taw dah zubi . tapi kalau kerja dapat rasa susah payah demi mencari sesuap rezeki . haha .