22 October 2013

Nombor pin untuk kemasukan degree


hello there !

dengan penuh rasa terharu dan bersemangatnya . bertemankan taik mata dan air liur basi . terus bukak i student . dengan niat yang suci dan murni untuk menjalankan misi meng'apply' permohonan untuk sambung degree . yela . pukul 9 lagi ayah dah siap-siap pergi Bank BSN kat Simpang Pertang nak belikan no pin untuk anak dara dia yang mempunyai masalah bangun pagi ini . tiba-tiba dengan semangat yang rakus ini . terpandangakan something wrong dekat slip no pin tersebut . terus badan menggeleter macam baru lepas nampak hantu kak limah dengan mata hampir nak tersembul keluar . haha . yang tue aku tipu je . tadelah sampai tahap begitu sekali ghupenya . 

click gambar untuk tumbesaran

asal harga no pin nie sampai rm17 . bukan ke Rosma cakap rm10 je . gelabah terus . terus kelam kabut mesej si roomate Nurul and bukak facebook mencari kawan-kawan seangkatan . maka sahlah memang dah salah beli . terus tertonggeng sebab frust gila . oke . tipu lagi . so for those . yang dari diploma nak beli no pin untuk kemasukan degree tue . kalau nak beli pastikan anda membeli no pin yang berharga RM10.00 oke . bukan RM17.00 . so untuk yang dari diploma nak masuk ke degree tue . sila cakap dengan terang dan nyata dekat staff bank tue bahawasanya anda mahukan 'no pin untuk penerapan uitm' .

# dah leceh nak kena beli yang baru . melayang duet ayah rm17 hengget . kesian ayah .



2 comments:

zubect said...

ha! esok bangun awal pi beli !:P

Shima Kasim said...

hee . tue lah pasal . tapi . alhamdulillah . sebab dah beli yang baru dah . nasib baik .