11 November 2012

blog yang cantik .

hai .

hari nie dengan niat seikhlas yang boleh aku cuba nak edit blog aku bagi nampak kemas.cantik.bersih . tapikan.tapikan . aku dah berusaha banyak kali dah . tapi usaha aku sia-sia je . see . same je kan blog aku ? . aku memang tak kreatif langsung . keje delete je . last-last aku fedup weyh . aku tak nak edit dah . biarlah dia macam nie pon . even tak kemas.cantik.bersih tapi okeylah pada pandangan aku . takdelah serabut sangat . 

xcelly . aku jelez tengok blog mereka.mereka yang kemas.cantik.bersih . tapi apa kan daya . aku takde bakat macam mereka . so aku kena terima hakikat yang aku tade kreativiti untuk ubah benda alah nie .

oke . bye . =)

1 comment:

zubect said...

haha. zuby pown. blog zuby tu farah yg buat